top of page

VERVOLG LESSEN

Heb je de basis cursus gedaan of heb je op een andere (aantoonbare) manier ervaring met keramiek en ben je nog lang niet uitgeleerd? Dan zijn de vervolg lessen iets voor jou!

IMG_7102_edited.jpg

De lessen zijn in principe een vervolg op de basis cursus. Tijdens deze lessen krijg je ruime persoonlijke begeleiding van Marrit. Er is geen vast lesprogramma maar in overleg bepalen we de focus. Dit kan meer vanuit jezelf gestuurd zijn zodat Marrit kan inspelen op dat wat jij wil leren maar Marrit kan ook verschillende technieken en opdrachten aandragen om mee aan de slag te gaan.

 

Je gaat verdiepend aan de slag met keramiek. Daar waar je bij de basiscursus kennis hebt gemaakt met verschillende technieken, drogen, bakken en glazuren ga je nu dieper op deze theorie in.

 

Dit leer je direct in de praktijk. Dus vooral door het te doen waarbij ik uitleg geef en je ook de theorie achter de handelingen uit zal leggen. ‘Waarom doen we het zo, zoals we het doen’. 

De vervolg lessen werken op basis van een strippenkaart waarmee je je kunt inschrijven voor verschillende tijdvakken van 2 uur. 

 Je kan kiezen voor een strippenkaart van 8 lessen voor 400,- en voor een strippenkaart 16 lessen voor 720,-*

 

De lessen zijn inclusief: 

- Gebruik van alle soorten klei in het atelier

- Gebruik verschillende soorten glazuur

- Gebruik gereedschappen

- Stookkosten

- Drinken en snacks

De vervolg lessen zijn op dinsdagochtend van 09:30 - 11:30 en op woensdagavond van 18:15 - 20:15.

*Reeds aangekochte strippenkaarten kunnen niet terug ingewisseld worden voor geld

bottom of page