top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

Ieder product wordt met de hand gevormd en geglazuurd. Hierdoor is elk item uniek. Kleine imperfecties horen bij de schoonheid van handwerk.

 

De kleuren van de producten op de foto's kunnen er anders uitzien op verschillende beeldschermen.

 

Steengoed kan in principe in de vaatwasser, maar het heeft de voorkeur om de producten met de hand af te wassen.

Keramiek niet in oven of magnetron plaatsen

Al het serviesgoed is geglazuurd met voedsel veilige glazuren tenzij anders vermeld in de productbeschrijving.

Borden zijn ongeglazuurd aan de onderkant en niet voorzien van een standring. Om krassen op tafel te voorkomen heeft het de voorkeur om de borden tijdens het dineren op onderleggers te plaatsen.

ANNULEREN WORKSHOPS, CURSUS, etc

Tot 14 dagen na inschrijving kan er kosteloos worden geannuleerd. Bij afmelding tot 1 maand (30 dagen) voor aanvang  wordt er 25% van het verschuldigde bedrag in rekening gebracht. Bij annulering tussen 30 tot 7 dagen voor aanvang van de startdatum wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht. Bij annulering vanaf 7 dagen vóór aanvang van de startdatum wordt 100% van het bedrag in rekening gebracht. Bij niet verschijnen, wordt er (wanneer vooraf betaald is) geen geld teruggeboekt, mocht niet vooraf betaald zijn dan wordt alsnog 100% van het bedrag in rekening gebracht.  

Je bent in alle gevallen vrij om je deelname over te dragen aan iemand anders.

VERZENDING

Mits op voorraad, wordt je bestelling binnen 3 werkdagen verzonden naar zowel binnen- als buitenland. De prijzen van de producten op de website zijn zonder verzendkosten. Mochten er extra kosten bij komen vanwege invoerrechten o.i.d. dan is dat de verantwoordelijkheid van de klant. Pakketjes die binnen Nederland verstuurd worden zijn doorgaans 1 tot 2 werkdagen onderweg. Alle pakketen worden verstuurd met Track and Trace code.

 

Tarieven verzending:

Pakketpost binnen Nederland tot 10kg: 6,75

Pakketpost buiten Nederland:

 

 

 

 

 

RETOURNEREN

Mocht je toch niet helemaal happy zijn met je bestelling, dan heb je natuurlijk binnen 14 dagen de mogelijkheid om de bestelling te retourneren. De verzendkosten om het pakket terug te sturen zijn voor de koper. Langsbrengen in Niehove is ook mogelijk. Het product dient in dezelfde (veilige) verpakking en in originele staat te worden teruggestuurd. Wil je graag een pakketje retourneren? Neem dan eerst even contact met mij op via info@mouseworks.nl

CUSTOM ORDERS

Custom orders kunnen na afloop van goedkeuring van de offerte niet meer worden geannuleerd. Het productie proces is dan al gestart en mogelijk heb ik je mooie bestelling al (deels) gemaakt. Custom orders zijn speciaal voor jou op maat en wens gemaakt en kunnen hierdoor niet worden geretourneerd. 

BETAALMOGELIJKHEDEN

- iDEAL (Nederlands)

- Paypal

- Creditkaarten

- Contant

Schermafbeelding 2021-05-03 om 21.49.51.
bottom of page