top of page

ZELF KERAMIEK MAKEN

Wil je graag kennismaken met klei en handvormen? Of wil je meer verdiepend aan de slag? In het atelier worden verschillende vormen aangeboden om zelf met keramiek aan de slag te gaan. Lees hier wat het beste bij jou past. 

IMG_7201.HEIC
IMG_6294.HEIC
IMG_6530.HEIC
IMG_7404.HEIC

WORKSHOP BOETSEREN

 

Wil je graag kennismaken met klei en handvormen? In een kleine groep? Met goed gezelschap van leuke mensen? Dan is deze workshop iets voor jou!

 

Tijdens deze twee en een half uur durende workshop neemt Marrit je mee in de wereld van klei. 

WORKSHOP NERIKOMI

 

Decoreren van keramiek wordt vaak gedaan met glazuur of engobe. Maar je kan ook prachtige patronen creëren door verschillende kleuren klei te combineren. Dit noemt men Nerikomi. Nerikomi is een hele oude Chinese techniek waarbij van verschillende kleuren klei patronen in een plak klei gemaakt wordt. Tijdens deze workshop kan je kennismaken met deze bijzonder techniek en maak je een bord of een schaal.

CURSUS

 

Wil je meer dan een eenmalige ervaring met klei en handvormen? Wil je in 8 lessen de basis leren over de verschillende handvorm techniek en wil je zelf leren glazuren?

 

Dan is deze cursus iets voor jou!

VERVOLG LESSEN

 

Heb je de basis cursus keramiek gedaan of op een andere (aantoonbare) manier ervaring met keramiek en ben je helemaal verslaafd geraakt? 

Dan kan je door middel van de vervolg lessen verder aan de slag met keramiek. 

bottom of page