top of page

PERSOONLIJKE ILLUSTRATIES

20210208_161109_edited.jpg

Ik creëer speciaal voor jou een illustratie in aquarelverf. Deze verwerk ik tot een kaartje geheel op maat voor bijvoorbeeld een geboorte, verjaardag of trouwerij.

De illustratie maak ik met de hand op analoge wijze en dus zonder tekentablet. Net zoals bij mijn keramiek, werk ik graag vanuit ambacht en handwerk. Als ik de aquarel af heb, scan ik het in en verwerk ik het in een digitaal bestand. Bij de levering van het definitieve ontwerp, krijg je van mij de originele aquarel ingelijst cadeau. Leuk om bijvoorbeeld op de kinderkamer te hangen.

 

Neem contact met mij op voor een geheel vrijblijvende offerte.

 

Ben je enthousiast geworden? Dan plannen we een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we samen je wensen en wisselen we alvast ideeën uit. Vaak vraag ik je om voorafgaand aan het gesprek alvast wat inspiratie op te doen. 

Hierna ga ik aan de slag met het ontwerp. Wanneer ik het idee af heb stuur ik je een update en gaan we opnieuw met elkaar in gesprek om te kijken of de weg die ik ben ingeslagen bij je wens past, of dat er aanpassingen nodig zijn.

Vervolgens werk ik het idee verder uit. Ik maak de illustratie met aquarel en werk het ontwerp digitaal verder uit. Ik stuur je regelmatig een update. Voel je allen tijde vrij om feedback te geven en het ontwerp bij te sturen. 

Als je helemaal tevreden bent stuur ik je het drukklare bestand. Dit bestand kun je vervolgens zelf bij een drukkerij naar keuze laten drukken.

Naamloos-1.png
bottom of page